Grillet urtemarinert breiflabb med potetsalat

Inviter venner og familie til grillfest med breiblabb på menyen. Breiflabben passer godt på grillen fordi fiskekjøttet er fast og tåler varme.

Enkelt å lage

3/5

40-60min

Antall porsjoner: 2

Ingredienser

  • 400 g breiflabbfilet
  • 1 ss persille, frisk
  • 1 ss timian, frisk
  • 0.3 stk sitron
  • 0.3 ts salt
  • 0.5 dl rapsolje

Server med

  • potetsalat
  • tomatsalat

Framgangsmåte

  • Skjær breiflabb i serveringsstykker.
  • Finhakk persille og timian, og press saften av sitron.
  • Bland persille og timian med sitronsaft, salt og rapsolje til en marinade.
  • Legg breiflabbstykkene i marinaden og la den trekke i ca. 1 time.
  • Grill breiflabben på middels varme i ca. 10 minutter.

Server grillet breiflabb med potetsalat og tomatsalat.