Fiskekaker i pita med rødkålslaw

Fiskekaker er enkelt og godt - både til middag og som et mellommåltid varm rett i hånda. Prøv denne enkle, digge retten når du ønsker noe godt og enkelt.

Enkelt å lage

4/5

20-40min

Antall porsjoner: 2

Ingredienser

  • 4 stk fiskekake
  • 2 stk pitabrød
  • 0.3 agurk
  • 0.5 stk gulrot
  • 0.1 stk rødkål
  • 0.3 stk eple
  • 0.5 dl yoghurt, naturell
  • 0.5 dl majones
  • 0.3 stk sitron
  • salt og pepper

Framgangsmåte

Rødkålslaw

  • Rasp gulrot og skjær rødkål og eple i fine strimler.
  • Rør sammen yoghurt, majones og saften av sitronen, smak til med salt og pepper
  • Vend inn grønnsakene.

Før servering

  • Skjær agurken i lange strimler, bruk gjerne en ostehøvel.
  • Stek fiskekakene noen minutter på hver side, eller lag dine egne.
  • Varm pitabrødet i ovn eller på panne og del de i to, fyll med rødkålslaw, agurk og fiskekaker.