Spaghetti med lettstekte reker eller laks

Smakfull og lettvint spaghettirett, hvor du kan bruke enten reker eller laks, eller begge deler. Perfekt til hverdagen!

Enkelt å lage

4/5

20-40min

Antall porsjoner: 2

Ingredienser

  • 2 pors pasta
  • 200 g reker, uten skall
  • 6 stk cherrytomat
  • 1.5 dl grønnkål
  • 1 ss persille, frisk
  • 0.3 dl olivenolje
  • sitronsaft
  • salt og pepper
  • parmesan

Framgangsmåte

  • Kok pasta som anvist på pakken.
  • Del tomatene i to og stek de lett i pannen i litt olje sammen med grønnkål, reker og hakket persille. Eller bruk laksefilet som skjæres i passende biter og stekes i noen minutter.
  • Vend alt inn i pastaen og smak til med olivenolje, sitron, salt og pepper.
  • Server med et dryss revet parmesan.