Fargerik sei i form

Ovnsbakt sei passer utmerket i en travel hverdag. Oppskriften er enkel å tilberede og lager seg selv i stekeovnen.

Enkelt å lage

4/5

20-40min

Antall porsjoner: 2

Ingredienser

  • 350 g seifilet, uten skinn og bein
  • 0.5 stk paprika, grønn
  • 0.5 stk paprika, gul
  • 0.5 stk paprika, rød
  • 1 ts salt
  • 0.1 ts pepper
  • 0.1 ts paprikapulver
  • 1 dl fiskekraft

Server med

  • poteter

Framgangsmåte

  • Sett stekeovnen på 180 °C.
  • Skjær sei i skiver.
  • Skrell paprika med en potetskreller, rens ut frø og skillevegger, og skjær i strimler.
  • Legg sei og paprika i en smurt, ildfast form.
  • Dryss salt, pepper og paprikapulver over seien.
  • Hell på fiskekraft og dekk formen med aluminiumsfolie.
  • Bak i stekeovnen til seien er ferdig, ca. 20 minutter.

Server seien med kokt potet.