Spaghetti med tomat og hummer
Rated 3.0 stars by 1 users
Sjømatpasta er en deilig rett som passer til alle anledninger. I denne oppskriften brukes hummer som du vil kunne imponere både venner og familie med.
Ingredienser
-
Premium Hummer fra Havsmat
- 1 stk hummer, kokt
- 200 g pasta
- 0.5 stk chili, rød
- 1 fedd hvitløk
- 1.5 stilk vårløk
- 200 g cherrytomat
- 25 g smør
- 0.5 dl hvitvin
- 0.5 dl kremfløte
Fremgangsmåte
Del opp kokt hummer, skrap ut kjøttet og skjær i mindre biter.
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Finhakk chili, hvitløk og vårløk.
Kok cherrytomater møre.
Fres chili, hvitløk, vårløk og cherrytomater i smør på middels varme.
Tilsett hvitvin og la det koke nesten helt inn.
Ha i kremfløten i sausen og gi den et raskt oppkok.
Vend inn hummer og pasta rett før servering.