Historie

I begynnelsen av nittitallet flyttet Markus Hendriksen fra det lille fiskersamfunnet Ibestad i Nord-Norge til Oslo og traff der kokken Andreas Stenberg og kokken Kevin Rudin. Sammen kom de på idéen om å skape en moderne versjon av de gamle fiskebilene som besøkte byer rundt om i Norge tidlig på 1900-tallet. Men den nye versjonen skulle være tilpasset dagens krav på lett tilgjengelighet, høy service og kvalitet.

Mottoet ble ”Kun det beste fra havet – direkte hjem til deg”.

Etter ti framgangsrike år i Norge bestemte de seg for å introdusere den anrike norske tradisjonen av fiskebilen til Sverige og en vinterkveld 2004 banket de på den første døren ute på Lidingö utenfor Stockholm. Svenske fiskebilen AB hadde blitt født. Takket være titusentalls fornøyde kunder har Fiskebilen ekspandert kontinuerlig alt siden dess og finnes nå representert i større deler av Norden.

Fiskebilen forvalter en lang tradisjon av norsk fisk- og skalldyrshandel hvor kvalitet og service alltid kommer først. Vår forretningsidé er at tilby de beste råvarene fra havet – direkte hjem til din dør. For å forsikre oss om at du som kunde er fornøyd med varene dine fra Fiskebilen levner vi alltid en måneds smak- og kvalitetsgaranti.  

Vi takker deg for besøket og lover å fortsette levere kun det beste fra havet – direkte hjem til deg!

Relaterte artikler