Rødspette og skalldyr bakt i folie
Rated 5.0 stars by 1 users
Denne skattkisten for voksne inneholder rødspette, blåskjell og krepsehaler i en fantastisk blanding med godt krydder og grønnsaker. Den er like enkel å lage i stekeovnen som på grill.
Ingredienser
-
Premium Rødspette Fra Havsmat
- 400 g rødspettefilet
- 8 stk blåskjell, uten skall
- 6 stk krepsehaler
- 0.5 stk gulrot
- 0.5 stk persillerot
- 0.5 stk purre
- 2 ss smør
- 0.5 dl hvitvin
- 2 stk sitronbåter
- 2 ark grillfolie
- salt og pepper
Fremgangsmåte
Skjær rødspette i porsjonsstykker og dryss med salt og pepper.
Skjær gulrot, persillerot og purre i tynne strimler.
Brett grillfolie dobbelt og ha en spiseskje smør på hver.
Legg rødspette i en ring på hver folie, og ha blåskjell, krepsehaler og grønnsaksstrimler over.
Hell litt hvitvin i hver pakke og legg en sitronbåt over.
Brett sammen folien og legg pakkene på varm grill.
La pakkene ligge på grillen i ca. 10 minutter.
Åpne pakkene og sjekk at fisken er klar.