Velkommen til Fiskebilen Havsmat - Norges ledende leverandør av fryst rå fisk av toppkvalitet! Vi tilbyr et bredt utvalg av deilige, sunne og bærekraftige rå fiskeprodukter, uten skinn og ben, i klare porsjonsdeler. Disse er pakket og levert gratis direkte til døren din. Vi har spesialisert oss på å levere fryst fisk til kunder som verdsetter god smak, tekstur og kvalitet. Hos oss får du alltid 100% smaksgaranti!

Høykvalitets frysing: Vår avanserte frysemetode bevarer fiskens ferske smak og tekstur, slik at du kan nyte smaken av havet når som helst. Våre singelfryste deler er vakuumforseglet for å opprettholde fiskens naturlige smak og kvalitet, og for å sikre at ingen næringsstoffer går tapt.

100% smaksgaranti: Vi er så sikre på at du vil elske våre fiskeprodukter at vi tilbyr en 100% smaksgaranti. Hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd med kvaliteten eller smaken av fisken du mottar, vil vi erstatte den uten ekstra kostnad eller gi deg pengene tilbake.

Gratis levering: Vi tilbyr gratis levering på alle bestillinger for å sikre at du får den beste kvaliteten fisk levert til døren din uten ekstra kostnad.

Personlig service: Vi vet at hver kunde er unik, og vi tilbyr en personlig service hvor våre erfarne og vennlige selgere kommer til døren din for å presentere vårt utvalg av høykvalitets rå fisk. Vi hjelper deg med å velge de beste produktene basert på dine individuelle behov og preferanser, og vi gir deg inspirasjon og tips til hvordan du kan lage fantastiske fiskeretter hjemme.

Hvorfor velge oss?

  • Fryst rå fisk av høyeste kvalitet og smak
  • Avansert frysemetode som bevarer tekstur og næringsstoffer
  • Singelfryste, vakuumforseglede porsjonsdeler uten skinn og ben
  • 100% smaksgaranti
  • Gratis levering på alle bestillinger
  • Personlig service med selgere som kommer til døren
  • Stort utvalg av fiskeprodukter å velge mellom
  • Bærekraftige og miljøvennlige praksiser

Registrer deg i dag! Er du klar for å oppleve fryst rå fisk av høyeste kvalitet levert direkte til døren din uten ekstra kostnad? Registrer deg nå for å motta mer informasjon og et spesialtilbud på din første bestilling! Fyll ut skjemaet nedenfor, og en av våre selgere vil kontakte deg for å presentere våre fantastiske fiskeprodukter og hjellpe deg med å velge det perfekte utvalget for deg.

Vi ser frem til å kunne betjene deg og dele vår lidenskap for førsteklasses rå fisk! Oppdag et hav av smaker og nyt deilige, sunne måltider med våre singelfryste porsjonsdeler av fryst rå fisk. La oss sammen skape uforglemmelige matopplevelser!

Registrer deg helt GRATIS!