Fiskekaker i pita med rødkålslaw
Rated 5.0 stars by 1 users
Fiskekaker er enkelt og godt - både til middag og som et mellommåltid varm rett i hånda. Prøv denne enkle, digge retten når du ønsker noe godt og enkelt.
Ingredienser
-
Premium Fiskekaker fra Havsmat
4 stk fiskekaker
- 2 stk pitabrød
- 0.3 agurk
- 0.5 stk gulrot
- 0.1 stk rødkål
- 0.3 stk eple
- 0.5 dl yoghurt, naturell
- 0.5 dl majones
- 0.3 stk sitron
- salt og pepper
Rødkålslaw
Fremgangsmåte
Rødkålslaw
Rasp gulrot og skjær rødkål og eple i fine strimler.
Rør sammen yoghurt, majones og saften av sitronen, smak til med salt og pepper.
Vend inn grønnsakene.
Før servering
Skjær agurken i lange strimler, bruk gjerne en ostehøvel.
Stek fiskekakene noen minutter på hver side, eller lag dine egne.
Varm pitabrødet i ovn eller på panne og del de i to, fyll med rødkålslaw, agurk og fiskekaker.