Spaghetti med lettstekte reker eller laks
Rated 5.0 stars by 1 users
Smakfull og lettvint spaghetti rett, hvor du kan bruke enten reker eller laks, eller begge deler. Perfekt til hverdagen!
Ingredienser
-
Reker Premium Fra Havsmat
-
Laks Premium Fra Havsmat
350g pasta
- 200 g reker, uten skall
- 6 stk cherrytomat
- 1.5 dl grønnkål
- 1 ss persille, frisk
- 0.3 dl olivenolje
- sitronsaft
- salt og pepper
- parmesan
Fremgangsmåte
Kok pasta som anvist på pakken.
Del tomatene i to og stek de lett i pannen i litt olje sammen med grønnkål, reker og hakket persille. Eller bruk laksefilet som skjæres i passende biter og stekes i noen minutter.
Vend alt inn i pastaen og smak til med olivenolje, sitron, salt og pepper.
Server med et dryss revet parmesan.