Marinert laks med grønnsakssalsa
Rated 5.0 stars by 1 users
Her er sommerens perfekte grillmåltid - grillet laks med en frisk salsa.
Ingredienser
-
Laks Premium fra Havsmat, uten skinn og bein
- 300 g laksefilet, uten skinn og bein
- 0.5 dl soyaolje
0.5 ss oyster sauce
- 1 stk tomat
- 0.5 stk paprika, gul
- 0.3 stk agurk
- 0.5 ss persille, frisk
- 1 ss olivenolje
- 0.5 ss sitronsaft
- salt og pepper
- 0.5 ss teriyakisaus
Salsa
Fremgangsmåte
Skjær laks i serveringsstykker og legg i en skål.
Bland soyaolje og oyster sauce, hell over laksen og la det stå 2-3 timer.
Tørk laksen lett med tørkepapir, og grill den i 1-2 minutter på hver side.
Salsa
Rens og skjær grønnsakene i små terninger, bland dem med hakket persille, olivenolje, sitronsaft og teriyakisaus.
Smak til med salt og pepper.