Eggende torsk
Rated 2.5 stars by 2 users
Det er en grunn til at tradisjonsrike oppskrifter er blitt nettopp det – og den grunnen er smaken. Ovnsbakt torsk med egg smør og gulrot er en ny variant av en klassiker.
Ingredienser
-
Torskefilet Premium Uten Skinn Og Bein Fra Havsmat
- 400 g torskefilet, uten skinn og bein
- 2 stk gulrot
- smør
- salt og pepper
- 1 stk egg
- 25 g smør
- 1 ss gressløk
- 300 g mandelpotet
Eggsmør
Server med
Fremgangsmåte
Sett stekeovnen på 180 °C.
Skjær gulrot i tynne staver og ha dem i kokende vann i ca. 2 minutter.
Smør en ildfast form med smør, og legg i torsken og gulrotstavene.
Dryss over salt og pepper.
Stek formen midt i stekeovnen til fisken er ferdig, ca. 15 minutter.
Egg smør
Kok egg og skjær i strimler.
Smelt smør, og ha i eggestrimlene og finhakket gressløk.